*munch* *munch* *burp*
hmm? what??? o___O
<!-- --><!-- --><style type="text/css">@import url(http://www.blogger.com/static/v1/v-css/navbar/697174003-classic.css); div.b-mobile {display:none;} </style> <!-- --><style type="text/css">@import url(https://www.blogger.com/static/v1/v-css/navbar/3334278262-classic.css); div.b-mobile {display:none;} </style> </head><body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d3337884353015736918\x26blogName\x3dLe+Story\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://sssyafiqahkhairiri.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_GB\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://sssyafiqahkhairiri.blogspot.com/\x26vt\x3d-6190997373368545912', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener("load", function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <iframe src="http://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID=6906650705735714279&amp;targetPostID&amp;blogName=Be+HaPpIE+%21%21&amp;publishMode=PUBLISH_MODE_BLOGSPOT&amp;navbarType=BLACK&amp;layoutType=CLASSIC&amp;homepageUrl=http%3A%2F%2Fdesolate-luv.blogspot.com%2F&amp;blogLocale=en&amp;searchRoot=http%3A%2F%2Fdesolate-luv.blogspot.com%2Fsearch" marginwidth="0" marginheight="0" scrolling="no" frameborder="0" height="30px" width="100%" id="navbar-iframe" title="Blogger Navigation and Search"></iframe> <div></div>

Disclaimer

Attention Cookie Eaters

This is my Blog, as you all know. So that means no1 is allowed to copy anything here without my permission. Spamming also is forbidden. Rude / vulgar words in my tagboard will be deleted. And lastly, enjoy your stay here. (:




Navigations



Sweet Talks


ShoutMix chat widget


Rewind back

January 2013
February 2013
March 2013
April 2013
May 2013

Tuesday, 29 January 2013
lallala -.-

assalamualikum semua hahhah..ape lah mule mule dah gelak

actually aq x de mood nak wat entry tapi x kan  nak biar kosong jeww..lame dahh aq x wat entry kan kan??? huhu gilakk dong..aq nak masukkan gambar  kawan kawan aq ahh kat dalam nie jap tau jap ..aq nak memperkenal kan kepade korang..*happy pulak dah*


wahhh nie sape nie..mesti korang dah kenal kan haha. NOR NAJWA..bestfriend 4 ever hahha


nie AIN NORASHYIKIN betul ke eje nye ntah ntah hahha k bye


hah die nie lahh yang edit blog saye hahhaha his name ALYA NAJIHAH..comel kan??


name die nie NURUL ARIESHA huuhuhuhu x de bende nak cakap otak tengah blank


NURUL ALIAH name die ye...tu je k bye hhaha


nie name nye AIRISSA HANIS dongg hahah die sufi punye jangan amik :P


my friend huhuhuhuhuhuhuhuhuh

  

-THE END-

Eaten @ 16:42 | 0 comments



Thursday, 24 January 2013
hang

hai assalamualaikum !
lame dah saye x update entry kann haaa mmg pown x de tajuk nak wat erhhhh..walaupon  x ramai yang bace saye x kesah pown itu hak korang huhu..semalam aq hang ngan wawa gi GM jusco bukit tinggi ang SCM wahhh penat mehhh ishh gi Gm wawa beli seluar aq nak jugak nak jugak kami bercadang nak kongsi disebab kan die ngan aq x same saiz terpakse lahh x boleh kongsi ishhh..waaa nanti diet tau tau hahahah Gm punye lah besar..aq nak naik tingkat 2 or 3 tapi nampak nye mak wawa nak cepat so terpakse lah kene ikut orang..nanti kang mak wawa tinggal aq habis x leh balik hahahhaah and then gi jusco pulakk..wahhh nak patah kaki saye berjalan wuhuuu..kat jusco kami menggile ahahah tangkap gambar cam orang gile haahhaah kelakor mehhh isshhh dah dah..nenek wawa x sakit kaki ke jalan lame lame kalau nenek aq wahh mmg x nak ahh sakit kaki katakooo erhhhh dushh and then otw gi SCM dalam kete kami menggile lagi pastuh tetibe  nampak haziq wuhooaaaaa mase tuhh wawa hyper gilr dir siap cakap lagi jodoh x kemane dushhhh gilakkkk...mule lah kiteorang rancang nak jeles kan ain ngan semua semua..hahahha and the kite makan subway hah aq dah ahh mane penah makan bende tuhh waahhhhh gi mana ini aq masukkan mane yang aq makan je duhhhh pening lepas makan tuhh hahahah and then tengah naik escelator nampak izzati mk mq izzah hamizah and adlina wahh terkejut kami hahahh pastuh nak masukk kedai pengawal x bagi masuk sebab bawak air ishhh kedekut betull aq cakap ngan wawa pengawal nye ntah pape pastuh pengawal nye pangill omg omg omg habislahh arhhhh cuak dah aq mase tuhh hahah and then gi parkson and padini pastuh balikk wuu  penat gile aq nak wa\t keje kat umah pown x larat dahhh pastuhh balik2 terus onn and then wawa cite kat umai hahah umai pown terkejut apalah dah abis begitulah cerita  nye  dah abis dah the end huhu 

  • gambar menggile kami hahahah cam mengong..wawa tudung biru..aq x lawa pownnn :P
  • tengokk wawa muke aq abaikannnnn
  • duck face puihhhh
  • topup satu dah gune satu belommm hhahah
  • muke aq minx penyepakk
  • wahh ntah  ntah gilakkkkk

Eaten @ 16:29 | 0 comments



Monday, 21 January 2013
bestie ohh bestie

hai assalmualaikum

okeyy selamat datang..ehh jawab salam lah dulu..k sebenar  nye x tau nak update ape..aq nie bukan pandai pon nak wat karangan karangan panjang panjang nie..jeles betul aq tengok ain punye blog lawa gile pulak..ahhh jelly jelly..k dah dah straigth too the point..aq ade banyak kawan tapi beberape je yang rapat ngan aq..dorang jew  yang paham aq macam mane,walaupown aq nie mulut nye kepoh betull and annoying..k name nye wawa ain alya ariesha aliah dan airissa..yang airissa tuh x de lah rapat sangat tapi die selalu lah ngan kite orangg..aq suke sangat kawan  ngan dorang..untung aq dapat kawan macam dorang..nak cite pasal wawa die nie orang nye comell lah gak..aq kenal die dah lame dahh..dulu aq ngan die ngan wani bestfriend tapi wani sekarang nie dah x ngan aq ngan wawa..sebab ape x tau lahh..malas nak ingat..aq suke berkawan  ngan die sangat sangat tau x..haha okey dah dah hyper sangat nie kenape hahha..k pasal ain lak..die nie seorang yang gile gile macam aq jugak hahah die classmate aq..hahah dulu die sekolah lain sekarang die dah pimdah sini YEAY hahhah.. aq x tau sangat pasal ain nie hahaha..k pasal alya pulakk..die nie comell dokk jeles hahaha..terima kasih kepade alya kerane die yang buat kan blog nie..hahhaha suke nye aq hahhaa alya suke korea sampai gelar someone JAWA KOREA hahahha kelakar bukann ahhaha...k pasal ariesha pulakk k die nie ramai peminat hahhah die comelll hahahaah semunye aq kate comell..hahha mmmg dorang semua comelll...aq x tau sangat pasal ariesha nie hahaha..aq asyik gelak je dari tadi..k pasal aliah dan airissa. x tau nak cite macam mane hahhahah kelakor kelakor..k x tau nak type ape lagi..yang penting aq sayang dorang :*... kami semua comell eh eh hahhaha



Eaten @ 04:01 | 0 comments



x de motif :P

k.aq sebenarnye malas nak update blog nie...erhhh x de idea nie..mood aq dah lah x de erhhh benci gilerr puihhh..cam ne nak buat nie?? 'tanye orang pulak dah' semenjak dua tiga hari ni aq asyik x de mood je..menyampah seyh..banyak gile masalah weyhhh benci giler pulakkk..eiiii aq x de idea nie..ngan zainal macam mengong benci aq..k tadi kat sekolahhh aq jumpe ameera safiya..tau tak die tuhh sape...hmm x yah tau lahh..kami sweeet sangat hahaha bukan lesbian yeee..elok sikit bile berbicara ye sayang ye..hahaha joke joke..pagi tadi aq ngan alya ade sedikit pergaduhan ..aq sedih gak ahh bile die cakap macam tuh..cakap macam mane?? arrhh x yah tau perivate okeyy hahaha..arhh aq menyumpat die ..ish x baik hahahha terbatuk batuk diekat umah ahhahahah sorry alya..tadi kat sekolah syuk x datang sekolah..bosan bhaii..syau macam org gile bile syuk x datang hahahaah..aq asyik gelak je keje nye hahah okeyyy stoppp...wawa ajak gi gm..aq gikott tapi dorang nak gi scm cam mane aq balik kampung..kalau x jadi alhamdullillah lah...doa cepat x jadi balik kampung..aminnn hahahaah dahh dahh..nak tulis ape lagi haha x tau..bye nak mandi nie aq belom mandi lagi..patutlah busuk kan kan hahahah dah joke joke..

Eaten @ 03:59 | 0 comments



Friday, 18 January 2013
welcome welcome

k.pertama sekali aku nak cakap kat alya terima kasihh sangat sebab buat kan aq bloq..senanye aq x tau pown ape ape pasal blog..dulu aq dah ade dah blog tapi aq x layan sangat sebab bosan..then aq tengok alya ain amira ade blog aq rase jelly..nak jugak nak jugakk..mungkin aq x selalu buat entryy..k sampai sini je..aq x de keditt...tengah badmood :( :( :( :(

Eaten @ 06:15 | 0 comments



New here.

my name syafiqah 14 klang ..bace lah blog saye kalau x nak boleh blahh hahahaah joke joke

Eaten @ 05:12 | 0 comments