*munch* *munch* *burp*
hmm? what??? o___O
<!-- --><!-- --><style type="text/css">@import url(http://www.blogger.com/static/v1/v-css/navbar/697174003-classic.css); div.b-mobile {display:none;} </style> <!-- --><style type="text/css">@import url(https://www.blogger.com/static/v1/v-css/navbar/3334278262-classic.css); div.b-mobile {display:none;} </style> </head><body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d3337884353015736918\x26blogName\x3dLe+Story\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://sssyafiqahkhairiri.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_GB\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://sssyafiqahkhairiri.blogspot.com/\x26vt\x3d-6190997373368545912', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener("load", function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <iframe src="http://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID=6906650705735714279&amp;targetPostID&amp;blogName=Be+HaPpIE+%21%21&amp;publishMode=PUBLISH_MODE_BLOGSPOT&amp;navbarType=BLACK&amp;layoutType=CLASSIC&amp;homepageUrl=http%3A%2F%2Fdesolate-luv.blogspot.com%2F&amp;blogLocale=en&amp;searchRoot=http%3A%2F%2Fdesolate-luv.blogspot.com%2Fsearch" marginwidth="0" marginheight="0" scrolling="no" frameborder="0" height="30px" width="100%" id="navbar-iframe" title="Blogger Navigation and Search"></iframe> <div></div>

Disclaimer

Attention Cookie Eaters

This is my Blog, as you all know. So that means no1 is allowed to copy anything here without my permission. Spamming also is forbidden. Rude / vulgar words in my tagboard will be deleted. And lastly, enjoy your stay here. (:




Navigations



Sweet Talks


ShoutMix chat widget


Rewind back

January 2013
February 2013
March 2013
April 2013
May 2013

Thursday, 24 January 2013
hang

hai assalamualaikum !
lame dah saye x update entry kann haaa mmg pown x de tajuk nak wat erhhhh..walaupon  x ramai yang bace saye x kesah pown itu hak korang huhu..semalam aq hang ngan wawa gi GM jusco bukit tinggi ang SCM wahhh penat mehhh ishh gi Gm wawa beli seluar aq nak jugak nak jugak kami bercadang nak kongsi disebab kan die ngan aq x same saiz terpakse lahh x boleh kongsi ishhh..waaa nanti diet tau tau hahahah Gm punye lah besar..aq nak naik tingkat 2 or 3 tapi nampak nye mak wawa nak cepat so terpakse lah kene ikut orang..nanti kang mak wawa tinggal aq habis x leh balik hahahhaah and then gi jusco pulakk..wahhh nak patah kaki saye berjalan wuhuuu..kat jusco kami menggile ahahah tangkap gambar cam orang gile haahhaah kelakor mehhh isshhh dah dah..nenek wawa x sakit kaki ke jalan lame lame kalau nenek aq wahh mmg x nak ahh sakit kaki katakooo erhhhh dushh and then otw gi SCM dalam kete kami menggile lagi pastuh tetibe  nampak haziq wuhooaaaaa mase tuhh wawa hyper gilr dir siap cakap lagi jodoh x kemane dushhhh gilakkkk...mule lah kiteorang rancang nak jeles kan ain ngan semua semua..hahahha and the kite makan subway hah aq dah ahh mane penah makan bende tuhh waahhhhh gi mana ini aq masukkan mane yang aq makan je duhhhh pening lepas makan tuhh hahahah and then tengah naik escelator nampak izzati mk mq izzah hamizah and adlina wahh terkejut kami hahahh pastuh nak masukk kedai pengawal x bagi masuk sebab bawak air ishhh kedekut betull aq cakap ngan wawa pengawal nye ntah pape pastuh pengawal nye pangill omg omg omg habislahh arhhhh cuak dah aq mase tuhh hahah and then gi parkson and padini pastuh balikk wuu  penat gile aq nak wa\t keje kat umah pown x larat dahhh pastuhh balik2 terus onn and then wawa cite kat umai hahah umai pown terkejut apalah dah abis begitulah cerita  nye  dah abis dah the end huhu 

  • gambar menggile kami hahahah cam mengong..wawa tudung biru..aq x lawa pownnn :P
  • tengokk wawa muke aq abaikannnnn
  • duck face puihhhh
  • topup satu dah gune satu belommm hhahah
  • muke aq minx penyepakk
  • wahh ntah  ntah gilakkkkk

Eaten @ 16:29 | 0 comments