*munch* *munch* *burp*
hmm? what??? o___O
<!-- --><!-- --><style type="text/css">@import url(http://www.blogger.com/static/v1/v-css/navbar/697174003-classic.css); div.b-mobile {display:none;} </style> <!-- --><style type="text/css">@import url(https://www.blogger.com/static/v1/v-css/navbar/3334278262-classic.css); div.b-mobile {display:none;} </style> </head><body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d3337884353015736918\x26blogName\x3dLe+Story\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://sssyafiqahkhairiri.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_GB\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://sssyafiqahkhairiri.blogspot.com/\x26vt\x3d-6190997373368545912', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener("load", function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <iframe src="http://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID=6906650705735714279&amp;targetPostID&amp;blogName=Be+HaPpIE+%21%21&amp;publishMode=PUBLISH_MODE_BLOGSPOT&amp;navbarType=BLACK&amp;layoutType=CLASSIC&amp;homepageUrl=http%3A%2F%2Fdesolate-luv.blogspot.com%2F&amp;blogLocale=en&amp;searchRoot=http%3A%2F%2Fdesolate-luv.blogspot.com%2Fsearch" marginwidth="0" marginheight="0" scrolling="no" frameborder="0" height="30px" width="100%" id="navbar-iframe" title="Blogger Navigation and Search"></iframe> <div></div>

Disclaimer

Attention Cookie Eaters

This is my Blog, as you all know. So that means no1 is allowed to copy anything here without my permission. Spamming also is forbidden. Rude / vulgar words in my tagboard will be deleted. And lastly, enjoy your stay here. (:




Navigations



Sweet Talks


ShoutMix chat widget


Rewind back

January 2013
February 2013
March 2013
April 2013
May 2013

Friday, 1 February 2013
badmood gile lahhh

assalamualaikum :)

jawab salam cepat hahhaha okey okey..pertama sekali aq nak cite kenape aq badmood gile semalam macam nak nangis pown ade ...perkare first aq tolong orang,aq yang kene ehh ape nie..ehh kau nak kau amik lahh weii aq x batak..aq dah ade lahhh..kau kongke lahh .. bercinta tepuk sebelah tangan..fuhh mmg cam ntah pape..kalau kau nak cakap mcam tuhh kau terus kan je lahhh yang pasti aq x suke budakk tuhh aq cume nak tolong kawan aq je...jadi kau jangan lahh nak cite2 yang bukan bukan..aq biarkan je lahh aq pown x tau nak buat ape dahh confuse..and then kenape kenape aq yang kene ishhhh...yang kedua pulakk aq sentap ngan wawa die tuhh aq tanye bukan nak jawab diam aje macam aq tengah cakap ngan tunggull and then aq sentap aq touching and other..and then aq sentap ngan ameera adik angkat aq...aq cakap elok elok die cakap padan muke padan muke ..saki hati betull..aq cume minx jangan call aq selalu pown x lehh ikut ke pastuh nak amik kakak and abang angkat bebanyak wat pe..adek beradik pown dahh 11 x cukup lagi ke..ish ish ish...then kat surau mk mq ngan amira pandang2 kat aq apesal beb sakai lah luuu..then semua x layan aq aq pon sensorang k fine cam tuhh korang wat kat aq..aq redha je lahhh..masa rehat kami happy sekejap je..aq dah berbaik ngan wawa..aq x leh dokk nak cover2 hahah masti aq tergelakk.. and then malam ameera on fb jenal pown same ijal shuk amiera  wahh cam mane nak kawal beb dah lahh aq on gune fon kalau gune laptop x pe ahh gakk..mane nak kejar twitter lagi orang im lagi naik gile aq pastuhh ameera telefon2 aq ishhhh rimasss lahh pastuh pakse pakse aq im ngan nurin ape nie suke hati je..pandai suh pandai tanggung lahh..nak aq tanggung lakkk erhhhhh marah niew..and  then dalam kol 11 lebih kot aq happy gile sebab..sebab appe x yah tau lahhh private lahh hahaha hurm..aq sayang die ketat2 aq harap die pon macam tuhh ngan aq :* ilove you much much much

  • pagi mmg aq badmood gile tapi malam kol 11 kot aq happy gile beb hahaah aq harap die pown same happy
  • aq tetap akan sayang korang my friend :)
  • thanks kepade yang baca walaupon camm orang gile assalamualaikum



Eaten @ 20:17 | 0 comments